Ja, om ni är ägare till domännamnet.

För att ert befintliga domännamn ska kunna användas med Hemsidadirekt behöver det pekas om. Detta innebär att Hemsidadirekt tar över hanteringen av ert domännamn och därmed kan denna tjänst sägas upp hos eventuell befintligt webbhotell.

För att Hemsida Direkt skall kunna peka om domänen så måste vi ha en s.k AUTH/EPP-kod. Denna kod hämtas hos den som är registrar för domänen och kan bara hämtas av den som är ägare till domänen, vi kan alltså inte hjälpa er att få ut denna kod. Om ni är osäker på vem som är registrar för domänen kan ni göra en sökning på http://who.is eller skicka ett mail till support@hemsidadirekt.se så kan vi peka er i rätt riktning.

Viktig information gällande e-postadresser!

Som ny kund hos oss måste ni ange vilka e-postadresser ni vill använda. Detta gör ni under "E-post" i Adminarean. Har ni valt att flytta ett befintligt domännamn kommer ni att, så snart domänflytten genomförts, behöva ändra inställningarna för de e-postklienter (Outlook o.s.v) ni använder.

Denna information finns tillgänglig på samma ställe som ni anger e-postadresser i form av steg-för-steg guider för de vanligaste e-postklienterna.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram